NFN

Balderhaar is aangesloten bij NFN
De NFN is hét informatieplatform en dé belangenbehartiger voor naakt recreërend Nederland. Als (volwassen) Balderhaarlid ontvang je gratis de bijbehorende NFN naturistenjaarkaart. Deze kaart is géén ledenpas van NFN, maar een middel om het veiligheidsprotocol uit te voeren. In het protocol zijn afspraken vastgelegd over hoe om te gaan met meldingen van ongewenst gedrag. De kaart geeft wereldwijd toegang tot blootlocaties.

Lid worden van de NFN
Wie als Balderhaarlid ook lid wil worden van de NFN kan zich daarvoor aanmelden via de site NFN.nl. Je betaalt daarvoor een lidmaatschapstarief en ontvangt dan de bladen BlootGewoon!  (2x per jaar) en UIT!  (2x per jaar). Ook kun je gebruik maken van kortingen voor NFN-leden. Je kunt als NFN-lid binnen de NFN meespreken via je kiesrecht voor de NFN-ledenraad en jezelf kandidaat stellen voor die Ledenraad. Informatie hierover en meer is te vinden op NFN.nl

Balderhaar is een Prettig Bloot-locatie
Prettig Bloot-locaties besteden veel aandacht aan de kernwaarden veiligheid, vrijheid, respect, openheid en gastvrijheid. Hierover zijn duidelijke afspraken gemaakt met de belangenorganisatie voor naaktrecreatie NFN Open & Bloot.