NFN

Balderhaar is aangesloten bij NFN

De NFN is hét informatieplatform en dé belangenbehartiger voor naakt recreërend Nederland. Als (volwassen) Balderhaarlid ontvang je gratis de bijbehorende NFN naturistenjaarkaart. Deze kaart is géén ledenpas van NFN, maar een middel om het veiligheidsprotocol uit te voeren. In het protocol zijn afspraken vastgelegd over hoe om te gaan met meldingen van ongewenst gedrag. De kaart geeft wereldwijd toegang tot blootlocaties.

 

Als Balderhaarlid gratis lid worden van de NFN

Activeer als Balderhaarlid zelf het gratis basislidmaatschap NFN. Dat kan via mijn.voeltvrijheid.nl. Je krijgt daarmee een inlog op de NFN site. Je kunt dan de bladen UIT! en BlootGewoon! tegen betaling van de ledenprijs bestellen. Je kunt tevens binnen NFN meespreken en jezelf kandidaat stellen voor de NFN-Ledenraad. Ook heb je stemrecht bij het kiezen van de leden voor de Ledenraad.

 

Balderhaar is een Prettig Bloot-locatie

Prettig Bloot-locaties besteden veel aandacht aan de kernwaarden veiligheid, vrijheid, respect, openheid en gastvrijheid. Hierover zijn duidelijke afspraken gemaakt met de belangenorganisatie voor naaktrecreatie NFN Open & Bloot.