Lid worden

Heb je interesse in het lidmaatschap van Naturistenvereniging Balderhaar dan kun je je aanmelden via het aanvraagformulier onderaan deze pagina. We nemen dan contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Dan leggen we je uit hoe de vereniging draait. Voor wie een vaste plek wil, meteen of later, lichten we toe hoe de toewijzing daarvan werkt.

lid worden

Contributie:

De tarieven voor het lidmaatschap zijn voor 2023 zijn:

Voor een heel kalenderjaar: € 225,- per gezin € 112,50 voor een alleengaande
Wie tijdens het kalenderjaar lid wordt betaalt een tarief dat afhankelijk is van het moment van inschrijving.

Jongeren kunnen tot hun 18e op het lidmaatschap van hun ouders/verzorgers op Balderhaar verblijven en vallen dan onder het gezinstarief. Vanaf 18 jaar kun je zelfstandig lid worden en t/m 24 jaar is dat lidmaatschap gratis.

Het tarief per jaar voor een vaste staanplaats is € 720,- voor 2023 of naar rato bij toewijzing van de staanplaats tijdens het jaar. Voor het kunnen krijgen van een vaste staanplaats kan een wachtperiode gelden. De plek op de wachtlijst is afhankelijk van het moment van lid worden.

Als je lid bent van Balderhaar verwachten we van jou een actieve bijdrage aan de instandhouding van ons terrein naar talent/interesse binnen jouw mogelijkheden.

Bekijk ook:

tarieven route